Kargı Osmancık Pirinç -(10 Kg)

Kargı Osmancık Pirinç -(10 Kg) | Gıda Ambarı
  • Kargı Osmancık Pirinç -(10 Kg) | Gıda Ambarı
340,00 TL / Adet

Bu ürün 23.12.2022 tarihinde eklenmiş.
Güncel fiyat bilgisi için satıcıya mesaj gönderin.

Satış Toptan&Perakende
İzinler Diğer
Şehir Çorum

Satıcı Bilgileri

Kargı Yöresel Ürün Pazarı

Ürün Açıklaması

Kargo gönderim günü salı ve cuma'dır.


Çorumun Kargı ilçesi pirinç üretiminde Türkiyede önemli bir yere sahiptir.Kızılırmak akarsuyunun güzergahında olan ilçem pirinç üretiminde önemli bir kaliteye ve profesyonelliğe sahiptir.

Çeltik üretimi yıllar itibariyle değişmekle birlikte, 20 000 dekar civarında bir alanda çeltik tarımı yapılmaktadır. Bu alan, ülkemiz çeltik üretiminin takriben % 5’ini karşılamaktadır.Kargımızda pirinç üretimi asırlara dayanmaktadır ve ilçemizin önemli bir gelir kaynağıdır.Bu yüzden ekim ve hasat zamanında en iyi ve kaliteli verim için ne gerekiyorsa çiftçilerimiz tarafından yapılmaktadır.

Kargı pirinci en son makina ve donanım techizatı kullanılarak tüketime hazır hale gelmektedir.Ürünümüz uzun dane ve baldo boyutlarında olup lezzet ve aromasıyla sofraların vazgeçilmez bir ürünüdür.Bizde size hızlı kargo ve Türkiyenin her yerine 2 günde teslimat farkı ve İndirimli Kargo avantajı ile kapınıza kadar yolluyoruz.Direk ovadan gelen bu doğal lezzetin sizde farkını yaşayın.

Kargı ilçesi Çorumun en büyük çeltik ekicisi ve en kaliteli pirinç üreticisidir ve profesyonelliği asırlara dayanmaktadır.


"Bu pirinçte Emek-Kalite-Lezzet var"    



LÜTFEN İTHAL PİRİNÇ KARIŞTIRILMIŞ UCUZ PİRİNÇLERLE KARIŞTIRMAYALIM.RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ OVADAN KAPINIZA GELMEKTEDİR.YEDİĞİNİZDE FARKINI ANLAYACAKSINIZ.   


Her sene taze ve kaliteli pirinç yemek isteyenler bizi arasın.


"Kaliteli-Dürüst hizmet bu noktada"